Salçalı Yumurta

Salçalı Yumurta Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 tatlı kaşığı acı biber salçası ( acı sevmiyorsanız tatlı salça)
  • Çeyrek çay bardağı zeytin yağı
  • 2 adet yumurta
  • Tuz (salçanın tuzuna göre)

Salçalı Yumurta Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yağ ve salçayı tavaya alın salçanın kokusu çıkana kadar kavurun.
  2. Yumurtayı bir kaseye kırın ve tuz ekleyip çırpın.
  3. Kavrulan salçanın üstüne döküp küçük küçük karıştırarak pişirin sıcak servis yapın afiyet olsun 💐🤗.

Salçalı Yumurta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kahvaltı Tabağım
Tel Tel Ayrılan Açma Tarifi (Videolu)
Yoğurtlu Pancar Salatası
Valute Soslu Ravioli
Sebzeli Kavanoz Mama
Sebzeli Köfte Yemegi
Hdabla | © 2025 |