Fırında Tavuk

Fırında Tavuk Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 kg kanat but karışımı tavuk
  • 7 adet biber
  • 3 adet domates
  • 6 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 2 tatlı kaşığı tuz
  • 2 yemek kaşığı kadar kekik
  • 1 yemek kaşığı pul biber

Fırında Tavuk Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Kanatları kabın içine alın üzerine baharatları ekleyin ,harmanlayıp tepsiye dizin.
  2. Üzerine biberleri ortadan bölün, domatesleri bölüp dizin ,altta kalan suyu üzerine gezdirin fırına sürün.
  3. Fırına 200 derecede 45 dakika kadar pişir üzeri kızarsın uygunca sonra servis yapın yiyenlere afiyet olsun :).

Fırında Tavuk Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Lübnan Usulü Patlıcan Musakka (Maghmour)
Bebeklere Kuskuslu Ispanak +11
Soğuk Kahve
Elmalı Kurabiye
Yoğurtlu Havuç Kabak Salatası
Garanti Sufle
Hdabla | © 2025 |