Kurutulmuş Domatesli Kremalı Tavuk Tarifi
Kurutulmuş Domatesli Kremalı Tavuk Tanımı İçin Malzemeler
- 400 gram tavuk göğsü kuşbaşı doğranmış(2 kişilik)
- 1 paket krema
- 1 kavanoz güneşte kurutulmuş domates
- 2 diş sarımsak
- Tereyağı
- Karabiber
- Toz biber
- Tuz
Kurutulmuş Domatesli Kremalı Tavuk Tanımı Nasıl Yapılır?
- Tavada az tereyağı ile tavukları pişirelim. Tavuklar suyunu salıp çekinceye kadar denetimli bir biçimde piştiğinden emin olalım.
- Tavuklar suyunu çekmeye başladıktan sonra 2 diş sarımsağı tavaya alalım ve kokusu çıkana kadar kavuralım.
- İnce ince doğranmış kurutulmuş domateslerimizi de tavaya aldıktan sonra 1-2 dakika tavada çevirelim.
- En son olarak kremayı da ekledikten sonra krema kaynayana kadar ve kıvam alana kadar karıştıralım.
- Krema kaynadıktan ve kıvam aldıktan sonra yemeğimiz servise hazırdır. Sıcak tüketmeye itina gösterelim. Afiyet olsun, yorumlarınızı bekliyorum.
Kurutulmuş Domatesli Kremalı Tavuk Tanımı Fotoğraflı Yapılışı








