Lokum Tadında Kavurma
Lokum Tadında Kavurma Tanımı İçin Malzemeler
- 500gr dana kuşbaşı
- 2 adet soğan
- Sıvıyağ
- Tereyağı
- 1 şişe maden suyu
- Yarım çay bardağı su
- Karabiber
- Tuz
Lokum Tadında Kavurma Tanımı Nasıl Yapılır?
- Uygun bir tencereye yağı alalım, üzerine kuşbaşını dizelim ve yemeklik doğranmış soğanları yerleştirelim. Soğanların üzerine tereyağını koyalım.
- Ardından karabiber ve tuzunu ekleyip, yarım çay bardağı su, bir şişe maden suyunu da ek ettikten sonra etler pişene ve suyunu çekene kadar kadar orta ara karıştırarak 1. 5/ 2 saat kadar pişirelim (siz isterseniz maden suyu yerine su ekleyebilirsiniz)
Deneyeceklere şimdiden afiyet olsun:)
Lokum Tadında Kavurma Tanımı Fotoğraflı Yapılışı






