Lokum Tadında Kavurma

Lokum Tadında Kavurma Tanımı İçin Malzemeler

  • 500gr dana kuşbaşı
  • 2 adet soğan
  • Sıvıyağ
  • Tereyağı
  • 1 şişe maden suyu
  • Yarım çay bardağı su
  • Karabiber
  • Tuz

Lokum Tadında Kavurma Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Uygun bir tencereye yağı alalım, üzerine kuşbaşını dizelim ve yemeklik doğranmış soğanları yerleştirelim. Soğanların üzerine tereyağını koyalım.
  2. Ardından karabiber ve tuzunu ekleyip, yarım çay bardağı su, bir şişe maden suyunu da ek ettikten sonra etler pişene ve suyunu çekene kadar kadar orta ara karıştırarak 1. 5/ 2 saat kadar pişirelim (siz isterseniz maden suyu yerine su ekleyebilirsiniz)

Deneyeceklere şimdiden afiyet olsun:)

Lokum Tadında Kavurma Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Muzlu Choco Dilim (Videolu)
Tavuklu Sebzeli Çöp Şiş
Evde Kolay İçli Köfte (Tam Ölçülü)
Hindistan Cevizli Sultan Sarması
Bisküvili Pasta
Limonlu Haşhaşlı Kek
Hdabla | © 2025 |