Mantı Salatası

Mantı Salatası Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 su bardağı mantı (haṣlanmıṣ,süzülmüṣ)
  • 1 küçük salatalık
  • 1 küçük domates
  • 1 adet turpçuk
  • 1 çay bardağı kırmızı lahana
  • 1 çay bardağı beyaz lahana

Sosu için:

  • Limon suyu
  • Tuz
  • Sıvıyağ

Mantı Salatası Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Uygun bir kaba haṣlanmıṣ mantı konur.
  2. Aynı kaba başka sebzeler doğranarak konur.
  3. Sosu için gereçler eklenir, karıṣtırılır ve tuzu denetim edilir. Deneyeceklere afiyet olsun.

Mantı Salatası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

İçli Köfte
Bisküvili Havuç Topları
Bu Tarifi Deneyenler Klasik Mezelerden Vazgeçiyor
Kakaolu Bisküvi Topları
Airfryer’De Palamut
Kıymalı Kaşar Peynirli Pide
Hdabla | © 2025 |