Etli Kuru Fasulye

Etli Kuru Fasulye Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 su bardağı kuru fasulye (sıcak suyla ıslatalım)
  • 1 büyük uzunluk soğan
  • 300 gram et
  • 3 yemek kaşığı domates salçası
  • 1 yemek kaşığı biber salçası
  • 3/4 (bir yarım+bir çeyrek) su bardağı zeytinyağı (ayçiçek yağıda olur)
  • Pulbiber
  • Karabiber
  • Tuz
  • Kimyon

Etli Kuru Fasulye Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Kuru fasulyeyi pişirmeden en az 2 saat evvel ıslatalım.
  2. Yemeklik kuru soğanı doğrayalım.
  3. Eti güzelce yağda mühürleyerek kavuralım, suyunu salıp çektikten sonra soğanları ekleyelim.
  4. Üstünede salçaları ekleyelim.
  5. Kavrulan et ve soğanın üstüne ıslanıp şişen kuru fasulyeyi ekleyelim üstünden 2 parmak geçerek soğuk su ekleyelim ve pişmeye bırakalım.

Etli Kuru Fasulye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Tepsi Keki
Kakaolu, Kremalı, Bisküvili, Çikolatalı, Sütlü Tatlı
Glutensiz, Unsuz, Yağsız Kurabiye (Makrone)
İncire Rakip Kuru Dutlu Atom Kurabiye Tarifi (Videolu)
Semizotlu Börek
Güveçte Patlıcan Kebap (Calla)
Hdabla | © 2025 |