Fındık Krokan ( Pastalar İçin )

Fındık Krokan ( Pastalar İçin ) Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 su bardağı şeker
  • 1 yemek kaşığı tereyağ
  • 1 kase ortadan ikiye ayrılmış fındık

Fındık Krokan ( Pastalar İçin ) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tavaya şekeri alıp ocağa koyuyoruz, eriyene kadar bekletiyoruz.
  2. Eridikten sonra tereyağı ek ediyoruz, fındıkları ekliyoruz karıştırıyoruz.
  3. Ardından yağlı kâğıt üzerine döküyoruz ve ince formda soğumaya bırakıyoruz.
  4. Soğuduktan sonra kırıp tüketiyoruz ben rondodan geçiriyorum, biraz iri olsun pastalara çok yakışıyor.

Fındık Krokan ( Pastalar İçin ) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Bacaklı Çorba
Elmalı Ve Tarçınlı Kek (Yağmurlu Hava Keki)
Tel Şehriyeli Tavuk Suyu Çorbası
İki Renkli Damla Çikolatalı Kek
Glütensiz Peynirli Krep
Magnolia
Hdabla | © 2025 |