Ekmeklerinizi Değerlendireceğiniz Sivas Usulü Harika Umaç Tarifi

Ekmeklerinizi Değerlendireceğiniz Sivas Tarzı Mükemmel Umaç Tanımı İçin Malzemeler

Ekmek için:

  • Yarım bayat 4 adet ekmek
  • 2 yemek kaşığı tereyağı
  • 1 yemek kaşığı ayçiçek yağı
  • 1 tutamdam biraz fazla tuz

Sarımsaklı yoğurt için:

  • 1 su bardağı yoğurt
  • 1 diş sarımsak (ezilmiş)
  • Bir tutam tuz

Ekmeklerinizi Değerlendireceğiniz Sivas Metodu Mükemmel Umaç Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Ekmekleri doğrayın: bayat ekmekleri küçük küpler hâlinde doğrayın.
  2. Kavurun: teflon bir tavaya tereyağı ve ayçiçek yağını alın.
  3. Yağ eridikten sonra ekmekleri ekleyin.
  4. Orta ateşte, ekmekler altın rengi alıp çıtırlaşana kadar karıştırarak kavurun.
  5. Sürekli karıştırmaya çalışın, yanabilir.
  6. Sarımsaklı yoğurdu hazırlayın: yoğurdu bir kaseye alın.
  7. İçine ezilmiş sarımsağı ve bir tutam tuzu ekleyip güzelce karıştırın.

Ekmeklerinizi Değerlendireceğiniz Sivas Yordamı Olağanüstü Umaç Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Çıtır Patates Topları Tarifi
Ev Yapımı Yoğurt
Sade Tostt
Pişi Tarifi
Tepside Baget (Bekar Evi)
Kremalı Mantarlı Makarna
Hdabla | © 2025 |