Kavurmalı Yumurta

Kavurmalı Yumurta Tanımı İçin Malzemeler

  • 5 yemek kaşığı kavurma
  • 5 adet yumurta
  • Bir fiske tuz
  • Pişirmek için göz kararı sıvı yağ

Kavurmalı Yumurta Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Pişirdiğiniz kavurmadan materyal ölçüsü kadar koyun ısıtın.
  2. Sıvı yağ ekleyin karıştırın .
  3. Peşinden yumurtaları kırın.
  4. Tuzunuzu ekleyin.
  5. Önce yumurtanın beyazını pişirin sonra sarıları dağıtın daha lezzetli oluyor.

Beni takip ederseniz sevinirim.

Kavurmalı Yumurta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Labneli Ispanaklı Kıyır Poğaça
İrmikli Tatlı
Kaymak Beze Tarifi
Damla Çikolatalı Kakaolu Kek
Sürtlü İrmik Tatlısı (Cup)
Tarçınlı Kurabiye
Hdabla | © 2025 |