Yağ Çekmeyen Mücver Tarifi

Yağ Çekmeyen Mücver Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet kabak
  • 1 adet yumurta
  • Kaşar peyniri (isteğe göre) çok yakışıyor
  • 1,5 çay bardağı un (kıvamına nazaran arttırabilirsiniz)
  • Biraz maydanoz
  • Biraz dereotu
  • 1 çay kaşığı kabartma tozu
  • Tuz
  • Karabiber
  • Kırmızı biber
  • Kızartmak için sıvı yağ

Yağ Çekmeyen Mücver Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Rendelediğimiz kabağın sulanmaması için; suyunu sıkıyoruz.
  2. Geniş bir kaba tüm materyalleri ekleyelim.
  3. Malzemeleri bir spatula yardımıyla karıştırıp, her bir mücveri 1 yemek kaşığı olacak halde kızgın yağ olan tavaya dökelim.
  4. Mücverlerimizi çırpılmış yoğurt ve mayonez karışımı ile servis edelim. Afiyet olsun! 🔥.

Videolu anlatım için:👉 @lezzet. Mutfagim7 sayfasından inceleyebilirsiniz 👈.

Yağ Çekmeyen Mücver Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Tavuk Ciğerinin Lezzetli Hali
Fırında Soslu Patatesli Tavuk
Tutmaç Çorbası
Hazır Yufkadan Kolay Börek
Limonlu Tavuk Çöp Şiş
Bekçika Muhallebisi
Hdabla | © 2025 |