Mini Kurabiyeler

Mini Kurabiyeler Tanımı İçin Malzemeler

  • 150 gram erimiş tereyağı
  • 1 çay bardağı toz şeker
  • 1 çimdik tuz
  • 1 adet yumurta
  • 1 paket vanilya
  • 1 paket kabartma tozu
  • Aldığı kadar un (yumuşak hamur olacak)
  • 80 gram bitter çikolata

Mini Kurabiyeler Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Çikolata hariç, sıvı tüm gereçleri çırpalım.
  2. Ardından unu denetimli bir formda ekleyelim hafif ele yapışan bir hamur olduğunda, ister damla çikolata istersenizde tablet çikolatayı bıçakla küçükleyip hamura ekleyelim.
  3. Çok ellemeden hafif karıştırıp.
  4. Hamuru 10 dk buzdolabında bekletelim.
  5. İri bir fındık büyüklüğünde kesimler alıp tepsiye dizelim.
  6. Önceden ısıtılmış 170 derece fırında 10 dk pişirelim.
  7. Parçalar küçük olduğu için 10 dk kâfi olacaktır zati içi yumuşak kalan, kurumayan bir kurabiye elde etmek istiyoruz.Afiyet olsun.

Mini Kurabiyeler Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Cheesecakeli Çörek
Çilekli Tart
Peynirli Salamlı Börek Tarifim
Crumble Kek
Gül Reçeli
Yumuşacık Mayasız Lavaş
Hdabla | © 2025 |