20 Kişilik Kedidilli Muhallebili Cup (Videolu)
20 Kişilik Kedidilli Muhallebili Cup Tanımı İçin Malzemeler
- 1 paket kedidili
- Islatmak için yeteri kadar süt
Kreması için;
- 2 litre süt
- 2 su bardağı şeker
- 6 yemek kaşığı un
- 4 yemek kaşığı nişasta
- 2 yumurta sarısı
- 2 tatlı kaşığı tereyağ
- 2 paket vanilya
Soğuduktan sonra eklenecek;
- 2 kutu sıvı krema yahut 2 poşet şanti
- ( şanti ekleyecekseniz evvel çırpın sonra kremaya ekleyin)
Üzeri için;
- 1 paket hazır paket çikolata sosu
- 2 su bardağı süt
20 Kişilik Kedidilli Muhallebili Cup Tanımı Nasıl Yapılır?
- İlk olarak kreması için vanilya ve tereyağ hariç tüm gereçleri tencereye koyup karıştırın.
- Ardından ocağa alıp koyu kıvam alana kadar karıştırmaya devam edin.
- En son tereyağ ve vanilya ekleyip ocaktan alın.
- Üzerine değecek formda streç yahut buzdolabı poşeti ile kapatın büsbütün soğumasını bekleyin.
- Soğuduktan sonra kremayı ekleyin mikserle çırpın.
- Daha sonra kedidilini ortadan bölüp süte batırın cupların tabanına bir tane koyup krema dökün.
- Üzerine bir kedidili daha koyup tekrar krema dökün.
- Hazırlayıp soğuttuğunuz çikolata sosunuda en son döküp buzdolabında 3-4 saat dinlendirin. Afiyet olsun 🌼.
20 Kişilik Kedidilli Muhallebili Cup Tanımı Fotoğraflı Yapılışı












