Hızlı Pişi

Hızlı Pişi Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 çay bardağı süt
  • 3 çay bardağı un
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 paket kabartma tozu
  • Kızartmak için sıvı yağ

Hızlı Pişi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tüm materyalleri yoğurma kabına alıyoruz.
  2. Ele yapışmayacak kıvama gelene kadar yoğuruyoruz.
  3. İki beze yapıp bunları yemek tabağı boyutuna gelene kadar yaklaşık yarım cm kalınlığında açıyoruz.
  4. İstediğimiz biçimlerde kesiyoruz.
  5. Ve son olarak derin yağda kızartıyoruz afiyet olsun.

Hızlı Pişi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Muhteşem Maydonoz Detoksu
Ağızda Dağılan Renkli Lokmalar
Kolay Tiramisu (Videolu)
Mayalı Poğaça
Waffle
Tavuk Köftesi
Hdabla | © 2025 |