Patatesli Omlet

Patatesli Omlet Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet haşlanmış patates (çiğ patateste olur)
  • 1 adet kavrulmuş soğan (çiğde olur)
  • 1 adet yumurta
  • 1 çay bardağı süt
  • 1 çay kaşığı tuz
  • ½ çay kaşığı karabiber
  • Toz biber
  • Kajun baharatı
  • Kekik

Patatesli Omlet Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Patates ve soğanı bir kaba alın, patatesleri isterseniz ezin rendeleyin yahut küp küp ince soyup soğanla birleştirin (çiğ kullananlar biraz yağda kavurun).
  2. Süt ve baharatlarını ekleyin, uygunca karıştırın.
  3. Daha sonra yumurtayı ekleyip tekrar çırpın.
  4. Bir tavayı evvel hafif ısıtın daha sonra yağ ekleyip omlet karışımını ekleyin ağzına bir kapak kapatın önlü artlı kısık ateşte pişirin.

Patatesli Omlet Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Mantar Dolma
Fit Islak Kek
Çay Saati Menüsü
Aşure
Pratik Piși
Beyaz Çikolatalı Kurabiye
Hdabla | © 2025 |