Arnavut Ciğeri

Arnavut Ciğeri Tanımı İçin Malzemeler

  • 500gr dana karaciğeri
  • 3 yemek kaşığı un
  • Tuz
  • Karabiber
  • Kırmızı biber
  • Kekik
  • 2 adet patates

Arnavut Ciğeri Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Önce ciğerin zarını çıkarıyoruz ,sonra küp küp doğrayın buzdolabı poşetine un tuz koyup üzerine ciğerleri ekleyip poşetin ağzını kapatıp düzgünce karıştırıyoruz.
  2. Sonra fazla ununu süzgeçle eleyip evvel patatesleri kızartalım.
  3. Sonra ciğerleri kızartalım kızaran ciğerleri bir kaba koyalım baharatlarını ekleyip düzgünce karıştıralım.
  4. Sonra kızaran patateslerle karıştırıp servis edelim afiyet olsun 👌.

Arnavut Ciğeri Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Soğan Dolması (Kıymasız)
Üzümlü Çikolatalı Kek
Tavuklu Yeşil Mercimekli Meyhane Pilavı
Ağızda Dağılan Tuzlu Kurabiye
Balon Gibi Kabaran Patlıcanlı Börek
Ispanaklı Dilim Börek
Hdabla | © 2025 |