Arnavut Ciğeri
Arnavut Ciğeri Tanımı İçin Malzemeler
- 500gr dana karaciğeri
- 3 yemek kaşığı un
- Tuz
- Karabiber
- Kırmızı biber
- Kekik
- 2 adet patates
Arnavut Ciğeri Tanımı Nasıl Yapılır?
- Önce ciğerin zarını çıkarıyoruz ,sonra küp küp doğrayın buzdolabı poşetine un tuz koyup üzerine ciğerleri ekleyip poşetin ağzını kapatıp düzgünce karıştırıyoruz.
- Sonra fazla ununu süzgeçle eleyip evvel patatesleri kızartalım.
- Sonra ciğerleri kızartalım kızaran ciğerleri bir kaba koyalım baharatlarını ekleyip düzgünce karıştıralım.
- Sonra kızaran patateslerle karıştırıp servis edelim afiyet olsun 👌.
Arnavut Ciğeri Tanımı Fotoğraflı Yapılışı



















