Domates Kebabı
Domates Kebabı Tanımı İçin Malzemeler
- Yarım kilo yağlı kıyma
- 1 kilo domates
- 7-8 adet biber
- 1 tatlı kaşığı karabiber
- 1 tatlı kaşığı tuz
Tepsinin altına sürmek için;
- 100 gram kadar kuyruk yağı (tercihe bağlı lezzetini arttırması için)
Domates Kebabı Tanımı Nasıl Yapılır?
- Kıymamızın içerisine tuzu ve karabiberi ekleyip yoğuralım ,çok değil fakat hafif yoksa etimiz sıkı olur.
- Domatesleri ortadan ikiye bölüp ortalarına kıymamızı birer köfte boyutunda ekleyip tepsiye dizelim.
- Tüm domatesleri dizdikten sonra ortalara biberleride ekleyip 200 derece fırında 45-50 dakika pişirelim ve lavaş ekmekle dürüm ederek yiyelim.
Domates Kebabı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
















