Domates Kebabı

Domates Kebabı Tanımı İçin Malzemeler

  • Yarım kilo yağlı kıyma
  • 1 kilo domates
  • 7-8 adet biber
  • 1 tatlı kaşığı karabiber
  • 1 tatlı kaşığı tuz

Tepsinin altına sürmek için;

  • 100 gram kadar kuyruk yağı (tercihe bağlı lezzetini arttırması için)

Domates Kebabı Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Kıymamızın içerisine tuzu ve karabiberi ekleyip yoğuralım ,çok değil fakat hafif yoksa etimiz sıkı olur.
  2. Domatesleri ortadan ikiye bölüp ortalarına kıymamızı birer köfte boyutunda ekleyip tepsiye dizelim.
  3. Tüm domatesleri dizdikten sonra ortalara biberleride ekleyip 200 derece fırında 45-50 dakika pişirelim ve lavaş ekmekle dürüm ederek yiyelim.

Domates Kebabı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Tavada Künefe Tarifi
Browni
Kolay Tavuk Kebap
Basalla Yemeği
Fırında Mücver
Limonlu Fresh Kek
Hdabla | © 2025 |