En Lezzetli Humus Tarifi

En Lezzetli Humus Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 su bardağı nohut (haşlanmış)
  • 2 su bardağı tahin
  • 2 diş sarımsak
  • 2 tatlı kaşığı kimyon
  • 2 adet limon suyu
  • 1 tatlı kaşığı sirke
  • 2 yemek kaşığı sıvı yağ
  • Tuz
  • Kıvamına nazaran biraz su

En Lezzetli Humus Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle tahinimizi bir kaseye koyup üzerine sırasıyla tüm gereçleri ekliyoruz.
  2. Eklediğimiz gereçleri mutfak robotunda çekip, azar azar pürüzsüz hale gelinceye kadar su ekliyoruz.
  3. İstediğiniz kıvama gelince olmuştur. Afiyet olsun… 🔥.

— görüntülü anlatım @lezzet. Mutfagim7 sayfamda.

En Lezzetli Humus Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Ekler Görünümlü Bisküvili Pasta
Havuç Taratoru Böyle Deneyin (Videolu)
Pankek
Chialı Nektarin Puding
Sıcak Ayların Vazgeçilmezi Soğuk Çorba
Bayatlamayan Çıtır Patates Böreği Tarifi: Maden Suyu Ve Lezzetli Sosla Fark Yaratın! (Videolu)
Hdabla | © 2025 |