Rulo Börek

Rulo Börek Tanımı İçin Malzemeler

  • 4 adet yufka

Sosu için;

  • 2 su bardağı süt
  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • 1 adet yumurta
  • 2 yemek kaşığı sirke

Rulo Börek Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. 1 adet yufkayı seriyoruz içine sosunu sürüyoruz ve daha sonra patatesi ufalayarak koyuyoruz ve rendelenmiş kaşarı serpiyoruz.
  2. Daha sonra tıpkı süreci 3 defa tekrarlıyoruz ve rulo haline getirip iki parmak kalınlığında dilimliyoruz.
  3. Kalan sosun içine bir adet yumurta kırıyoruz karıştırıyoruz ve daha sonra tepsiye dizdiğimiz dilimlerin üzerine sosu sürüyoruz ve üstüne susam yahut çörek otu serpiştiriyoruz.
  4. Altlı üstlü ayarda 200 derecede üzeri kızarana kadar pişiriyoruz.

Rulo Börek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Gün Menüsü
Yulaf Krep
Kırmızı Marul Salatası- Lolorosso (Vitamin Bombası)
Kremalı Poğaça (Videolu)
Cevizli Soğuk Baklava
Portakallı Kurabiye
Hdabla | © 2025 |