Susamlı Pişi (Yağ Çekemeyen Simit Tadında)

Susamlı Pişi (Yağ Çekemeyen Simit Tadında) Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyni
  • 8-10 kol kadar maydanoz
  • 1 çay bardağı beyaz peynir
  • 1 çay bardağı yoğurt
  • 1 tane yumurta
  • 2 -2,5 su bardağı kadar un (kontrollü)
  • 1 tane kabartma tozu

Kızartmak için;

  • Sıvı yağ

Dışı için;

  • Su
  • Susam

Susamlı Pişi (Yağ Çekemeyen Simit Tadında) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İlk olarak maydanozları ince ince doğrayınız.
  2. Sonra yoğurma kabınızın içine kaşar peyniri, beyaz peynir, yumurta, yoğurt, maydanozu, kabartma tozunu ek ediniz en son unu denetimli olarak ekleyip ele yapışmayan çok yumuşak bir hamur yoğurunuz.
  3. Sonra hamuru merdane yardımı ile aciniz ve istediğiniz kalınlıkta katıyız.
  4. Hamurları evvel suya sonra susama bulayıp güzelce kızartınız.

Not: Görüntülü ve daha detaylı tanımları için ınstagram sayfama beklerim.

Susamlı Pişi (Yağ Çekemeyen Simit Tadında) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Pofuduk Pişi (Yağ Çekmeyen)
Baklava (6 Beze İle 60 Kat)
Ağlayan Pasta
Sucuk Burger
Yumurtalı Çiğ Köfte Tarifi (Urfa Usulü)
Jersey Sütten Yoğurt
Hdabla | © 2025 |