Avokado Ezmesi

Avokado Ezmesi Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 tane olgunlaşmış avokado
  • Yarım limon suyu
  • 1-2 diş sarımsak
  • 1 tane doğranmış taze soğan
  • Az zeytinyağı
  • Tuz

Avokado Ezmesi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Kahvaltılarda yenecek çok yararlı ezme, avokadonun çekirdek kısmını çıkarıp kaşık yardımıyla bir kaseye koyup çatal yardımıyla uygunca eziyoruz.
  2. Üzerine rendelenmiş sarımsak, limon suyu, tuz, 1 adet taze soğanın yeşil kısım kısımlarını ince doğrayıp karıştırıyoruz az zeytinyağı gezdirin.
  3. Saklama kabı yahut küçük bir kavanoza koyup buzdolabında muhafıza ediniz 1-2 gün içinde tüketiniz.

Avokado Ezmesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Hardallı Patates Salatası
Isırgan Otlu- Peynirli Börek
Susamlı Kurabiye
Bisküvili Pasta
Bol Köpüklü Süt Kahve İçin
4 Kaşık Çorbası
Hdabla | © 2025 |