Zeytinyağlı Taze Fasulye

Zeytinyağlı Taze Fasulye Tanımı İçin Malzemeler

  • 700 gram yeşil taze fasulye
  • 1 adet büyük kuru soğan
  • 1 adet büyük uzunluk domates
  • 1 çay bardağı zeytinyağ
  • Sıcak su
  • Tuz

Zeytinyağlı Taze Fasulye Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Fasulye yıkayın ayıklayın ortadan ikiye bölün soğuk suda bekletin.
  2. Derin bir tavada zeytinyağı ısıtın, küçük doğranmış soğanı ekleyip pembeleşinceye kadar kavurun.
  3. Domatesin kabuğu soyup küp küp doğrayın, tavaya ekleyip 5 dakika pişirin.
  4. Fasulye ekleyip karıştırın 10 dakika orta ateşte pişirin.
  5. Sıcak su ekleyin, kapağı kapatıp 20 dakika pişirin.
  6. Tuz ekleyip karıştırın, soğuk servis yapın.

Zeytinyağlı Taze Fasulye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Mozaik Pasta
Bebe Bisküvili Pekmezli Mama +6 Ay
Sulu Köfte
Elmalı Rulo Kek
Çökertme Kebabı
Plaska (Mısır Unlu Pırasalı Ekmek)
Hdabla | © 2025 |