Zeytinyağlı Taze Fasulye
Zeytinyağlı Taze Fasulye Tanımı İçin Malzemeler
- 700 gram yeşil taze fasulye
- 1 adet büyük kuru soğan
- 1 adet büyük uzunluk domates
- 1 çay bardağı zeytinyağ
- Sıcak su
- Tuz
Zeytinyağlı Taze Fasulye Tanımı Nasıl Yapılır?
- Fasulye yıkayın ayıklayın ortadan ikiye bölün soğuk suda bekletin.
- Derin bir tavada zeytinyağı ısıtın, küçük doğranmış soğanı ekleyip pembeleşinceye kadar kavurun.
- Domatesin kabuğu soyup küp küp doğrayın, tavaya ekleyip 5 dakika pişirin.
- Fasulye ekleyip karıştırın 10 dakika orta ateşte pişirin.
- Sıcak su ekleyin, kapağı kapatıp 20 dakika pişirin.
- Tuz ekleyip karıştırın, soğuk servis yapın.
Zeytinyağlı Taze Fasulye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı










