Demleme Usulü Erişte Makarna

Demleme Yöntemi Erişte Makarna Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 paket erişte makarna
  • 2 adet orta uzunluk domates
  • 1 adet soğan
  • 1 adet yeşil biber
  • 1 adet kapya biber
  • 1 yemek kaşığı salça
  • 5 yemek kaşığı sıvı yağ
  • Tuz
  • Pul biber
  • Kekik
  • 8 su bardağı su

Demleme Yolu Erişte Makarna Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tencereye yağı koyalım. Soğanı kavuralım akabinde yeşil biberi ve kapya biberini ekleyip onlarıda kavuralım.
  2. Daha sonra salçayı ekleyelim. Eriştemizi koyalım ve birazcık daha kavuralım. Suyunu ekleyelim tuz ve baharatlarını ekleyelim.
  3. Kısık ateşte pişmeye bırakalım.
  4. Suyunu çektikten sonra altını kapatalım ve demlenmeye bırakalım. Yemeğimiz hazır şimdiden afiyet olsun.

Demleme Yöntemi Erişte Makarna Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kremalı Sebze Çorbası ️
Sirkesiz Susuz Ve Limon Tuzsuz Domates Turşusu
Kıyır Kıyır Susamlı Kurabiye
Tavuk Midye Tava
Yeşil Mercimekli Bulgurlu Misket Köfte
Airfryerda Közlenmiş Patlıcan (Yumuşacık)
Hdabla | © 2025 |