Fırında Izgara Kanat

Fırında Izgara Kanat Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kilo tavuk kanat

Sos için ;

  • 2 diş sarımsak
  • 1 tatlı kaşığı biber salçası
  • 1 tatlı kaşığı yoğurt
  • Sıvı yağ
  • Kekik
  • Karabiber
  • Köri (isteğe bağlı tavuklara lezzet katan baharat)
  • Tuz

Fırında Izgara Kanat Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Kanatları derin süzgeç içerisine alıp güzelce yıkıyoruz.
  2. Derin bir kase içerisine sos olacak gereçleri alalım sarımsakları rendeliyoruz yahut sarımsak ezici ile de edebilirsiniz.
  3. Sos gereçlerini uygunca karıştırdıktan sonra kanatları kabın içerisine alalım ve sos ile harmanlayalım.
  4. Fırın tepsisine yağlı kağıt serelim ve fırın ızgarasını tepsi içine alıp, soslanmış olan kanatları dizelim.
  5. Daha evvel ısıtılmış 180 derece fırında 40 dakika pişirelim. Hazır olan kanatları sıcak sıcak servis edelim. Afiyet olsun 🤗

Fırında Izgara Kanat Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Fırında Kıymalı Patates
Antep Fıstıklı Petibör Pasta
Yufkadan Çıtır Mantı (Patatesli)
Fırın Tepsisinde 4 katlı Kolay Yaş Pasta ( Kalıp Kullanmadan)
Kapalı Hamburger
El Değmeden Hazırlanan Rondo Kurabiyesi
Hdabla | © 2025 |