Pratik Ekmek Arası Et Döner
Pratik Ekmek Ortası Et Döner Tanımı İçin Malzemeler
- Marketten 250 gramlık et döner
- 2 adet domates
- 1 adet soğan
- Kornişon turşu
- Kişi sayısına nazaran sandviç ekmeği
- 3 adet patates
- Zeytinyağı
Pratik Ekmek Ortası Et Döner Tanımı Nasıl Yapılır?
- Teflon tavaya bir yemek kaşığı zeytinyağını dökelim.
- Dönerimizi tavaya alıp orta ara karıştırarak pişirelim. Döner olana kadar öteki gereçleri hazırlayalım.
- Domatesleri yıkadıktan sonra halka biçiminde dilimleyelim. Birebir süreci soğana da uygulayalım.
- Soğanları dilimledikten sonra elimizle kesimlere ayıralım.
- Kornişon turşuları dilimleyelim.
- Patatesi içine 1 su bardağı kadar zeytinyağı koyduğumuz tencereye patatesleri koyup kızartalım.
- Pişen etleri ve öteki gereçleri sandviç ekmeklerinin içine istediğimiz ölçüde koyalım.
Afiyet olsun.
Pratik Ekmek Ortası Et Döner Tanımı Fotoğraflı Yapılışı










