Süslü Kurabiyeler

Süslü Kurabiyeler Tanımı İçin Malzemeler

  • 250 gram margarin yahut birebir ölçüde terayağı
  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • 4 yemek kaşığı pudra şekeri
  • 4 yemek kaşığı mısır nişastası
  • Yarım çay kaşığı kabartma tozu
  • 4 su bardağı un ( denetimli ekleyin)

Süslü Kurabiyeler Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Un hariç tüm gereçler bir kaba alınıp çırpılır.
  2. Daha sonra un denetimli eklenerek tekrar karıştırılır. Yumuşak bir hamur elde edilir.
  3. İstenilen biçimler verilerek 160 derecede üstü pembeleşene kadar pişirilir.
  4. Piştikten sonra soğumaya bırakılır.
  5. Soğuyan kurabiyeler üstü için benmari metodu eritilen çikolataya batırılır ve süslenir. Afiyet olsun

(ben kahvaltılık çikolata, hazır meyveli sos, fındık ezmesi kullandım )

Süslü Kurabiyeler Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Sağlıklı Kolay Noodle
Makarna Eşliğinde Gulaş Tarifi
Fırında Ballı Çıtır Tavuk
Çatlayan Limonlu Kurabiye Tarifi
Yulaf Bazlaması (Diyet)
+8 Yoğurtlu Yulaf Ezmesi
Hdabla | © 2025 |