Biscotti – İtalyan Kurabiyesi

Biscotti – İtalyan Kurabiyesi Tanımı İçin Malzemeler

  • 150 gram yumuşak tereyağ
  • 1 su bardağı toz şeker
  • 2 adet yumurta
  • 1 paket vanilya
  • 2,5 – 3 su bardağı kadar un
  • Yarım paket kabartma tozu
  • 1 çay bardağı badem
  • 1 adet portakal kabuğu rendesi
  • 100 gr damla çikolata

Biscotti – İtalyan Kurabiyesi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tereyağ ile toz şekeri birlikte çırpalım.
  2. Yumurta ve portakal kabuğu rendesini ekleyelim.
  3. Kabartma tozu ve unu denetimli halde ek edelim.
  4. En son iri doğranmış bademleri ekleyelim.
  5. Ele yapışmayan yumuşak bir hamur elde edelim.
  6. Yağlı kâğıt serilmiş tepsiye bütün olarak düzgün halde yerleştirelim.
  7. 180 derece fırında fansız ayarda 35-40 dakika kadar pişirelim.
  8. Fırından çıktıktan sonra biraz soğumasını bekleyelim.
  9. Keskin bir bıçak ile kalınlığı 1 – 1. 5 parmak kalınlığında olacak formda dilimleyelim.
  10. Dilimlenmiş formda. 8-10 dakika 175 derece kadar daha fırınlayalım.Ve servise hazır.Afiyet olsun.

Biscotti – İtalyan Kurabiyesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Mangal Lezzetli Fırında Türk Somonu
Saç Kavurma
Muhallebili Çikolata Soslu Tart Kek
Lezzetli Anne Barbunyası
Acılı Ayran
Cupcake
Hdabla | © 2024 |