Çanak Enginar

Çanak Enginar Tanımı İçin Malzemeler

  • 6 adet enginar
  • Zeytinyağı
  • 1 adet havuç
  • 2 adet küçük patates
  • 1 su bardağı bezelye
  • 1 diş sarımsak
  • Yarım limon suyu
  • Tuz
  • Dereotu

Çanak Enginar Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle enginarları başka bir tencerede hafif yumuşayana kadar limon suda haşlayın .
  2. Başka bir tencerede küp küp doğranmış havuçları kavurun, bezelye ve küp küp doğranmış patates, ezilmiş sarımsağı, tuzu, limonu ekleyin.
  3. Kaynamış su ekleyin. Enginarları üstlerine yerleştirin. Pişmeye bırakın.
  4. Enginarlar ve garnitürü yumuşayana kadar pişirin.
  5. Servis tabağına enginarları alıp garnitürü çanaklara hisse edin.
  6. Üzerine zeytinyağı, limon gezdirin ve en son dereotunu ekleyerek servis edin. Afiyet olsun🌸🌸

Çanak Enginar Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Fit Siyah Pirinç Pilavı
Keçiboynuzlu Cupcake
Orman Meyveli Magnolia
Elmalı Kurabiye
Bol Malzemeli Pizza
Avakadolu Smoothie
Hdabla | © 2025 |