Evde Hazırlanmış Pane Harçlı Tavuk
Evde Hazırlanmış Pane Harçlı Tavuk Tanımı İçin Malzemeler
Panesi için;
- 1 tane bayat ekmek
- Tuz
- Karabiber
- Kırmızı toz biber
- Kimyon (göz kararı)
Kendisi için;
- 2 tavuk göğsü
- 2 adet yumurta
Kızartmak için;
- Sıvı yağ
Evde Hazırlanmış Pane Harçlı Tavuk Tanımı Nasıl Yapılır?
- Bayat ekmeğimizi rendeliyoruz süzgeçten eliyoruz, sonra baharatlarımızı ve tuzumuzu ekliyoruz, uygunca harmanlıyoruz.
- Yumurtaları bir kasede güzelce çırpıyoruz, incecik doğradığımız tavukları evvel yumurtaya sonra pane harcına batırıyoruz.
- Kızdırmış olduğumuz derin ya da iki tarafıda güzelce kızarana kadar pişiriyoruz.
Evde Hazırlanmış Pane Harçlı Tavuk Tanımı Fotoğraflı Yapılışı






