Çilekli Muzlu Dondurma

Çilekli Muzlu Dondurma Tanımı İçin Malzemeler

  • Donmuş çilek ve muz (miktar isteğe bağlı)
  • Çeyrek çay bardağı süt (kıvamına nazaran artırabilirsiniz meyvenin ölçüsü çoksa yarım ya da bir çay bardağı formunda ekleyebilirsiniz)
  • 1-2 yemek kaşığı bal (isteğe bağlı şeker ve salepte ekleyebilirsiniz bal yerine)
  • Damla çikolata (isteğe bağlı)
  • Ceviz (isteğe bağlı)

Çilekli Muzlu Dondurma Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Bütün gereçleri robottan geçirdiğimizde dondurmanız hazır. Afiyet olsun 🍦

Not:Dilediğiniz meyvelerle yapabilirsiniz tek değerli nokta meyvenin donmuş olması. Hazırlandıktan sonra tüketilmeli tekrar dondurulamaz.

Çilekli Muzlu Dondurma Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Tavuklu Şehriye Pilavı
Sadece Su İle Sütsüz Açma (Videolu)
Tatlı Patatesli Ve Kabaklı Maş Fasulyesi (Vegan)
Sulu Köfte (Afyon Göce Köftesi)
Kıymalı Girit Kabağı Dolması
Kıymalı Börek
Hdabla | © 2025 |