Lahmacun İçi
Lahmacun İçi Tanımı İçin Malzemeler
- 300 gram dana-kuzu karışık kıyma
- Yarım demet maydanoz
- 5 orta uzunluk soğan
- 3 diş sarımsak
- 4 adet sivri biber
- 2 adet kırmızı kapya biber
- 2 adet büyük uzunluk domates püresi
- 1 yemek kaşığı domates salçası
- 2 yemek kaşığı biber salçası
- 1 çay bardağı sıvı yağ
- 1 çay kaşığı karabiber
- 1 tatlı kaşığı pul biber
- 1 yemek kaşığı isot
- 1 tatlı kaşığı toz biber
- Tuz
Lahmacun İçi Tanımı Nasıl Yapılır?
- Merhabalar soğanları ve sarımsakları soyalım ince ince doğrayalım yahut robottan geçirelim.
- Maydanozu ayıklayarak ince ince doğrayalım.
- Kırmızı ve yeşil biberleri temizleyerek onları da robottan çekelim yahut ince ince doğrayalım.
- Daha sonra uygun bir karıştırma kabına tüm materyalleri ekleyerek düzgünce karıştıralım, hazırladığımız iç malzemeyi mahalle fırınına vererek lahmacunlarımızı yaptıralım afiyet olsun 🤗.
Lahmacun İçi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı











