Dana Kavurma

Dana Kavurma Tanımı İçin Malzemeler

  • 500 gram kuşbaşı
  • 1 soğan
  • 2 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 2 yemek kaşığı yoğurt
  • Tuz
  • Kekik
  • Pul biber

Dana Kavurma Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Kuşbaşı etleri, yoğurt, yağ, tuz, rendelenmiş soğanın yalnızca suyu ile marine edip, dolapta bir saat dinlendirin.
  2. Dinlenen etleri yapışmaz tavaya yahut tencereye alın, kendi suyunu salıp çekene kadar kısık ateşte kapağı kapalı pişirin.
  3. Etler yumuşayıp, pişince tuz ve baharatlarını ekleyip, biraz daha kısık ateşte demlendirin. Afiyet olsun.

Dana Kavurma Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Bulgur Pilavı
Hızlı Kuru Fasulye
Tel Tel Börek (Çok Açmadan)
Çilekli Pasta Çilek Rüyası
Dereotlu Poğaça
Dubai Çikolatası | Lüks Ve Eşsiz Tat Deneyimi!
Hdabla | © 2025 |