Cacık

Cacık Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 adet salatalık
  • 5-6 yaprak marul
  • 5 su bardağı yoğurt
  • Tuz
  • Kuru nane

Cacık Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Salatalık ve marullarımızı dörde bölerek minik minik doğrayalım.
  2. Yoğurduğumuzun üzeri e ekleyelim.
  3. Kuru nane ve tuzu da ek edelim.
  4. Dileyen sarmsakta ezerek ekleyebilir. Biz sevmediğimiz için eklemedim.
  5. Buzdolabında soğuttuktan sonra servis edebilirsiniz. Deneyeceklere afiyet olsun💜

Cacık Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Bebek Menemen
Kalıpla Mantı (Mantının En Kolay Hali )
Cevizli Pudingli Ve Hindistan Cevizli Kek
Guacamole Ve Salsa Salatali Orjinal Tacos
Cennet Hurması Tatlısı
Limonlu Cheesecake Tadında Yulaf
Hdabla | © 2025 |