Kabaklı Havuç Tarator

Kabaklı Havuç Tarator Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet orta uzunluk kabak
  • 3 adet orta uzunluk havuç
  • 4-5 diş sarımsak
  • 1.5-2 su bardağı yoğurt
  • Zeytinyağı
  • Tuz

Kabaklı Havuç Tarator Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Kabak ve havuçlar yıkanır. Rendelenir.
  2. Zeytinyağı ile tavada sebzeler yumuşayıncaya kadar pişirilir.
  3. Pişen sebzelere rendenin ince tarafı ile sarımsak rendelenir. Tuz ek edilir ve güzelce karıştırılır. Soğuması için uygun bir kaba alınır.
  4. Soğumuş sebzelere yoğurt ek edililerek yeterlice karıştırılır. Servis tabağına alınır ve üzeri ceviz ile süslenir. Afiyet olsun.

Kabaklı Havuç Tarator Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kıymalı Patlıcan (Nuriş’in Spesiyali)
Fındıklı Un Helvası
+8 Yoğurtlu Yulaf Ezmesi
Ispanaklı Kek İle Magnolia Ve Pasta Yapımı
Tam Ölçülü Aparatlı İçli Köfte (Buzluk İçin)
Etli Pirinç Pilavı
Hdabla | © 2025 |