Kemikli Dana Etiyle Yaprak Sarma
Kemikli Dana Etiyle Yaprak Sarma Tanımı İçin Malzemeler
- Asma yaprağı
- Yarım kilo kemikli dana eti
- 2 su bardağı pirinç
- 2 yemek kaşığı domates salçası
- 1 büyük domates rendesi
- 1 tutam maydanoz
- 1 tutam dereotu
- 1 tutam nane
- Yarım limon
- Yağ
- Tuz
- Karabiber
Kemikli Dana Etiyle Yaprak Sarma Tanımı Nasıl Yapılır?
- Eti tencereye yerleştirip, yağ ve su ekleyerek 1 saat kadar pişiriyoruz.
- Sarmanın iç materyallerini hazırlayıp, etimiz pişene kadar sarmamızı sarıyoruz.
- Etimiz piştikten sonra sardığımız sarmaları etlerin üzerine sıralıyoruz. Ben kabakta ekledim.
- 2 bardak su ekleyip, pişirmeye bırakıyoruz.
Kemikli Dana Etiyle Yaprak Sarma Tanımı Fotoğraflı Yapılışı














