Latte Muhallebi

Latte Muhallebi Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 yemek kaşığı nişasta
  • 2 yemek kaşığı un
  • 8 yemek kaşığı şeker
  • 2 paket vanilya
  • 5 su bardağı süt
  • 2 paket kremşanti
  • 60 gram beyaz çikolata
  • 60 gram bitter çikolata
  • 2 yemek kaşığı granül kahve

Latte Muhallebi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Nişasta, şeker, un, vanilya tencereye alınır, süt eklenir.
  2. Kaynayınca beyaz çikolata eklenip, 3 başka kaba ayrılır.
  3. 1 adedine granül kahve 1 adedine bitter çikolata eklenir karıştırılır.
  4. En alta beyaz üste kahveli en üste çikolatalı koyulur ve 2 saat buzdolabında bekletilir.

Latte Muhallebi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Çilekli Labneli Kek
Soğuk Tarçın
Ceviz Kurabiye (Püf Noktalarıyla)
El Açması Patatesli Börek
Elmalı Tart
Çikolatalı Kurabiyesi
Hdabla | © 2025 |