Köz Patlıcan Ve Biber Yatağında Mantı
Köz Patlıcan Ve Biber Yatağında Mantı Tanımı İçin Malzemeler
- 1 adet közlenmiş patlıcan
- 1 adet közlenmiş biber
- 1 diş sarımsak
- Yarım kase yoğurt (susuz kısmı)
- 2 yemek kaşığı mayonez
- 1 çay kaşığı tuz
Üzerine;
- 1 kase haşlanmış mantı
- 3 yemek kaşığı tereyağı
- 1 çay kaşığı nane
- 1 çay kaşığı pul biber
- 1 çay kaşığı tuz
Köz Patlıcan Ve Biber Yatağında Mantı Tanımı Nasıl Yapılır?
- Patlıcan ve biberi közledikten sonra temizleyip dilimliyoruz.
- Karıştırma kabına yoğurt, mayonez, sarımsak ve közlenmiş sebzelerimizi koyuyoruz. Tuzumuzu da ekleyip, karıştırıyoruz.
- Tereyağını kızdırıp, üzerine nane ve pul biber ekleyip karıştırıyoruz.
- Son olarak haşlanmış mantı ekleyip, karıştırdıktan sonra közlenmiş sebzelerimizin üzerine döküyoruz. Afiyet bal şifa olsun ♥️
Köz Patlıcan Ve Biber Yatağında Mantı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı












