Bulgurlu Pırasa Çorbası

Bulgurlu Pırasa Çorbası Tanımı İçin Malzemeler

  • Pırasanın yeşil kısımları
  • 2 adet havuç
  • 1 yemek kaşığı salça
  • 1 çay bardağı bulgur
  • Zeytin yağı
  • Tuz
  • Pulbiber
  • 5 su bardağı su

Bulgurlu Pırasa Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Pırasayı ince ince doğrayın ve tencereye sıvı yağı ekleyip bir kaç dakika kavurun.
  2. Havuçlarıda ince doğrayın, tencereye ek edin ve kavurmaya devam edin.
  3. Salça ve baharatları ekleyip karıştırın.
  4. Hepsi kavrulduktan sonra suyunu ekleyin.
  5. Kaynadıktan sonra bulguru ek edin ve bulgur pişene kadar kaynamaya bırakın.
  6. Suyunu çekerse su ekleyebilirsiniz.

Bulgurlu Pırasa Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Muhalebili Kolay Pasta
Pişmeyen Pasta
Kardelen Pasta
Limonata
Demleme Usulü Makarna
Tatlı Toz Biberli Mahlepli Pastane Usulü Tuzlu Kurabiye
Hdabla | © 2024 |