6 Kişilik Pankek Tarifi
6 Kişilik Pankek Tanımı İçin Malzemeler
- 3 adet yumurta
- 4 yemek kaşığı toz şeker
- 1.5 su bardağı süt
- 3 su bardağı un
- 1 adet kabartma tozu
- 1 adet vanilin
6 Kişilik Pankek Tanımı Nasıl Yapılır?
- İlk olarak yumurta ve şekeri köpürene kadar çırpalım.
- Sütü ek edip karıştıralım.
- Sonrasında un, kabartma tozu ve vanilini ekleyip karıştıralım.
- Pürüzsüz kıvam elde edelim.
- Yanmaz yapışmayan tavanızı ısıtıp, pankek harcından 1 kepçe olacak formda tavaya dökelim ve pişirelim.
- Tüm harç bitene kadar tıpkı süreç tekrarlanır.
- Afiyet olsun.
- Misafırıniz yoğunluğuna nazaran 2 katı yahut 3 katı yapılabilir tanımda bozulma olmuyor.
- Pankek hamuru evvelce hazırlanabilir lakin kabartma tozu en son eklenirse pişireceğinize yakın, fonksiyonunu kaybetmez.
6 Kişilik Pankek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı









