5 Dakika Poğoçası

5 Dakika Poğoçası Tanımı İçin Malzemeler

  • 125 gram tereyağı
  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • 2 adet yumurta (1’inin sarısı üzerine)
  • 2 yemek kaşığı yoğurt
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1,5 paket kabartma tozu
  • 2 su bardağı un

5 Dakika Poğoçası Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Erimiş tereyağı, sıvı yağ, yumurta, tuz, kabartma tozu ve aldığı kadar unu ekleyip ele yapışmayan bir hamur yoğuralım.
  2. Poğaçaları yuvarlayıp üzerine yumurta sarısı, susam ve çörekotu serpelim.
  3. 180 derece ısıtılmış fırında yaklaşık 10 dakika pişirelim.
  4. İlk sıcağı çıktık sonra servise hazır. Afiyet olsun:)

5 Dakika Poğoçası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Kumlu Pasta
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Browvni Tadında Islak Kek
Sebzeli Pilav Ve Kızarmış Tavuk Göğsü
Etli Lahana Sarma Tarifi – Pratik Ve Lezzetli! (Videolu)
Karışık Poğaça
Trabzon Hurmalı Smoothie
Fit Un Helvası
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet