4 Kişilik Taze Fasulye Yemeği

4 Kişilik Taze Fasulye Yemeği Tanımı İçin Malzemeler

  • 250 gram taze fasulye
  • 1 adet soğan
  • 1 adet havuç
  • 2 adet patates
  • 1 diş sarımsak
  • 1 yemek kaşığı salça
  • 2 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 1 tatlı kaşığı tuz

4 Kişilik Taze Fasulye Yemeği Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Fasulyeleri ayıklayıp yıkayın.
  2. Soğanı ve sarımsağı ince ince doğrayın.
  3. Patates ve havucu doğrayın.
  4. Tencereye sıvı yağ koyun soğan ve sarımsağı kavurun. Salça ekleyip kavurmaya devam edin.
  5. Patates ve havucu tencereye ekleyip kavurmaya devam edin.
  6. Son olarak fasulyeyi de tencereye ekleyip rengi değişene kadar kavurun.
  7. Suyunu ve tuzunu ekleyin. Afiyet olsun 😊.

4 Kişilik Taze Fasulye Yemeği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kupta İki Renkli Muhallebi
Ispanaklı Ve Peynirli Dilim Börek (Videolu)
İncirli Salata
Yayla Çorbası (5 Dakikada)
Patatesli Bazlama
Çeşmi Nigar Çorbası
Hdabla | © 2025 |