2 Kişilik Pankek Tarifi

2 Kişilik Pankek Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet yumurta
  • 2 yemek kaşığı şeker (bu sizin isteğinize nazaran değişebilir)
  • Yarım su bardağı süt
  • 1 su bardağından 1 parmak eksik un
  • 1 paket vanilya
  • 1 çay kaşığı kabartma tozu

2 Kişilik Pankek Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle yumurta ile şekeri düzgünce çırpıyoruz el çırpacağı kullandım ben.
  2. Daha sonra sütü ekleyip özleşene kadar çırpıyoruz.
  3. Un, kabartma tozu ,vanilya ekleyip hepsini karıştırın.
  4. Daha sonra ısınmış pankek tavasına istediğiniz ölçüde miktarda döküyoruz.
  5. Üzeri köpükleşmeye başlayınca karşıt çeviriyoruz öbür tarafını da pişiriyoruz, şimdiden afiyet olsun.

2 Kişilik Pankek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Tavada Pizza
Tam Yulaf Unlu Mayalı Poğaça
Kuymak
Diyet Menüm
Lokanta Usulü Mor Lahana Turşusu
Sade Kek
Hdabla | © 2025 |