10 Dakikada Hazırlayabileceğiniz Arap Tava

10 Dakikada Hazırlayabileceğiniz Arap Tava Tanımı İçin Malzemeler

  • 500 gram orta yağlı kıyma
  • 2 adet patlıcan
  • 2 adet patates
  • 1 adet kuru soğan
  • 2 adet yeşil biber
  • 2 adet kapya
  • 2 adet domates
  • 5 -6 diş sarımsak
  • 1 yemek kaşığı salça
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ
  • 1 su bardağı su
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 çay kaşığı pul biber
  • 1 çay kaşığı isot

10 Dakikada Hazırlayabileceğiniz Arap Tava Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tüm zerzevatları minik küpler halinde keselim. İri olmamalı. Tepsiye ek edelim.
  2. Kıymayı ekleyelim. Salça ve baharatlarını ekleyelim.
  3. Yağını da ekleyip su ile düzgünce harmanlayalım. Elimizle tepsideki gereçleri karıştırıp yayalım.
  4. 200 derecelik fırında 45 50 dakika kadar pişirelim. Sıcak servis edelim.

10 Dakikada Hazırlayabileceğiniz Arap Tava Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Çıtır Ekmek İçin Sos Önerileri
Tavada Islak Kek
Dağılmayan Patatesli Sulu Köfte
Pişmeyen Fit Kurabiye
Yağ Çekmeyen Pişi
Kabak Bolognese
Hdabla | © 2025 |