1 Kaşık Yağlı Sebze Kavurması

1 Kaşık Yağlı Zerzevat Kavurması Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet kabak
  • 2 adet havuç
  • 1 avuç karnabahar
  • 2 yemek kaşığı zeytinyağı
  • Yoğurt ( isteğe bağlı)

1 Kaşık Yağlı Zerzevat Kavurması Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Havuç ve kabak spagetti doğranır.
  2. Karnabahar ince doğranır.
  3. Çok sıcak tavaya karnabahar eklenir.
  4. Dibi tutunca havuç eklenir.
  5. Havuç hafif tabanı tutunca kabak eklenir.
  6. Kabak tabanı tutunca yağ eklenir ve karıştırarak pişirilir.
  7. Dibini kesinlikle tutturun ki lezzetler çıksın.
  8. İsteğe bağlı yoğurt ile yiyebilirsiniz. Afiyet olsun.

1 Kaşık Yağlı Zerzevat Kavurması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Coco Star Pasta
Iced Cocoa Latte Tarifi (Buzlu Kakao Latte)
İçli Börek (Yöresel Tarif)
Kalburabastı
Guacamole Füme Somonlu Tost
Elmalı Kek
Hdabla | © 2025 |